Nuoren mielenterveyden ensiapu -koulutus

Mikä: Koulutuksen tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten mielenterveysongelmia, parantaa niiden varhaista tunnistamista, vahvistaa aikuisten valmiuksia ottaa puheeksi mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä lasten ja nuorten sekä heidän vanhempiensa tai huoltajien kanssa sekä tarjota tukea ja apua.

NMEA-koulutuksessa tutustutaan ilmiöihin ja arjen haasteisiin, jotka vaikuttavat lasten ja nuorten mielen hyvinvointiin kuten netin käyttö, pelaaminen, koulukiusaaminen ja univaikeudet sekä perehdytään lasten ja nuorten tavallisimpiin mielenterveyden häiriöihin ja ongelmiin (mm. masennus, ahdistuneisuushäiriöt, käytöshäiriöt ja itsetuhoisuus).

Koulutuksessa pohditaan tapoja, joilla lasten ja nuorten mielenterveyttä voidaan vahvistaa sekä keinoja ehkäistä ongelmia.

Koulutus on osa MIELI ry:n kehittämää Mielenterveyden ensiapu -koulutuskokonaisuutta.

https://mieli.fi/materiaalit-ja-koulutukset/koulutukset/mielenterveyden-ensiapu-koulutukset/nuoren-mielen-ensiapu-koulutus/

Kenelle: Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat 7-18-vuotiaiden lasten ja nuorten parissa joko työnsä tai harrastuksensa puolesta. Kurssi sopii myös vanhemmille, jotka haluavat tietoa lasten ja nuorten mielenterveydestä.

Milloin: to 17.3.2022 klo 9 - 16 lähipäivä. Sen jälkeen neljän viikon verkkotyöskentely, johon saat ohjaajan tuen. 

Missä? Hämeenlinna, paikka vahvistetaan pian. 

Hinta: 110 € / henkilö, sisältää oppikirjan. Hinta perustuu Mieli ry:n määrittelemään hinnoitteluun. 

Ilmoittaudu: Koulutuksen järjestäjänä on MIELI Hämeenlinna, joka ottaa ilmoittautumiset vastaan osoitteessa mielihameenlinna@gmail.com 2.3.2022 mennessä.


Päivitetty 2.2.2022